Mišel Obama: Sportski provod u Londonu

Mišel Obama: Sportski provod u Londonu

Autor: | 30/07/2012

0

Već od prvog momenta kada ju je amarička i svetska javnost upoznala, bilo je jasno da sadašnja prva dama SAD-a, Mišel Obama, nije tipična supruga predsednika SAD-a. Mišel je to dokazala i na Olimpijskim igrama u Londonu kada se intenzivno družila i ohrabrivala američku olimpijsku reprezentaciju.

Prva dama Amerike igrala je fudbal na igralištima u Londonu zajedno sa okupljenom decom, grlila mlade sportiste i hrabrila ih, a sada je pokazala da je žena koja ne može jednostavno da bude supruga predsednika, već da voli i da se opusti ne mareći za kamere.

Sportistkinja Elena Pirozhkova je odlučila da pokaže koliko je jaka i spremna pred takmičenja koja je očekuju, pa je u prisustvu američkog olimpijskog tima i brojnih novinara, podigla u naručje prvu damu SAD-a. Mišel je prihvatila šalu i smejući se pustila da je sportistkinja pronosa po sali.

Pirozhkova je kasnije izjavila kako je bila pomalo nervozna, jer se bojala kako bi obezbeđenje prve dame moglo reagovati, ali je na sreću sve prošlo u najboljem redu, rekla je ova dvadesetpetogodišnja sportistkinja.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin