Pol Makartni: Honorar od jedne funte

Pol Makartni: Honorar od jedne funte

Autor: | 01/08/2012

0

Pol Makartni i ostale muzičke zvezde koje su nastupale na otvaranju Olimpijskih igara u Londonu za svoj nastup biće plaćene tačno - jednu funtu.
Tu informaciju potvrdili su iz Organizacionog odbora Olimpijskih igara i dodali da je Makartni, koji je izvođenjem pesme "Hey Jude" zatvorio svečanost, kao i Majk Oldfild i Emili Sande, potpisao ugovor kojim mu je zagarantovan honorar od jedne funte.
- Najveći talenti u principu pružaju svoje usluge besplatno. Ali kako bismo sklopili formalni ugovor za njihove usluge, morali smo da odredimo iznos honorara - objasnila je portparolka Organizacionog odbora.

Skoro besplatan nastup Makartniju nije teško pao jer je najbogatiji britanski muzičar prema procenama "The Sunday Timesa" težak 665 miliona funti.
On sam je nekoliko dana pre otvaranja Olimpijskih igara rekao da neće biti plaćen za nastup na ceremoniji, ali je zadovoljno priznao i da su mu organizatori obećali ulaznice za takmičenja koja odabere. Njegov prvi izbor je finalna atletska trka na 100 metara.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin