Goca Tržan: Ljubav je tu kad zatreba

Goca Tržan: Ljubav je tu kad zatreba

Autor: | 04/08/2012

0

Mada mnoge estradne zvezde tek nameravaju da spakuju kofere i odu na letovanje, pevačica Goca Tržan već se vratila sa odmora. Pop pevačica ističe da je odlučila ranije da otputuje zbog poslovnih angažmana, jer je po povratku iz Turske, gde je proslavila 38. rođendan i uživala sa kćerkom Lenom i prijateljima, imala zakazane nastupe širom Srbije.
- Letovali smo u hotelu u kemerskoj oblasti i sve je bilo na vrhunskom nivou. Oduševljena sam morem, hotelom i kompletnom uslugom. Leni se, naravno, najviše dopao akva-park. Imale smo veliko društvo, bilo je pet porodica, ukupno nas petnaestak...
Na pitanje kako je proslavila rođendan i da li su joj se udvarali Turci, popularna pevačica odgovara:
- Jesu, i bilo je simpatično. Dobro sam se zabavljala, a to što sam im bila atraktivna, iskoristila sam da se cenkam sa trgovcima i dobijem popust. Turci nas mnogo vole. Super smo se proveli i družili za moj rođendan, a upoznali smo i neke divne ljude sa kojima smo ostali u kontaktu i posle odmora. Slavila sam sa prijateljima, uz večeru u jednom meksičkom restoranu, u kojem je svirao bend sastavljen od bugarskih, turskih i ruskih muzičara. Bili smo šokirani kada su zapevali pesmu „Zora je“ od Nede Ukraden.
Odmah po povratku sa odmora Goca je počela da radi. Na pitanje da li ima krize pevačica kaže:
- Kako za koga. Nekome je hladno, a nekome banja. Stvar je u tome koliko si se potrudio i šta su uradio poslednjih godinu dana. Sve što poseješ, žanješ leti, tako je u svakom poslu, pa i u našem. Mnogo radim, snimila sam duet sa „Mega bendom“ iz Kragujevca, u septembru ću najverovatnije objaviti još jedan singl, a u novembru planiram da održim solistički koncert u Sava centru.
Poslovnih planova je napretek, a na pitanje gde je ljubav Goca objašnjava:
- Ljubav je tu kad mi zatreba. U godinama sam kad ne idem u potragu za avanturom i za nečim što bi me samo telesno zadovoljilo. S ovim iskustvom i u ovim godinama potrebno mi je da zatreperim, tako da samo tome težim.
Na pitanje da li se pojavio neko ko bi izazvao takve emocije Goca kaže:
- Mnogo ste radoznali. Ne dajem nikakve odgovore, a ne pada mi na pamet ni da demantujem ono što pišu novine. Neka ljudima radi mašta.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još