Bijonse i Džej Zi prvi na Forbsovoj listi najplaćenijih parova na svetu

Bijonse i Džej Zi prvi na Forbsovoj listi najplaćenijih parova na svetu

Autor: | 08/08/2012

0

Prema magazinu Forbs pevačica Bijonse i njen suprug Džej Zi najplaćeniji su par na svetu. Oni su u periodu od prošlog maja do maja 2012. zaradili 78 miliona dolara i iza sebe ostavili brazilsku lepoticu Žizel Bundšen i njenog supruga Toma Bredija.
Forbs navodi da je pevačica ostvarila veću zaradu od svog supruga. Neverovatnih 40 miliona dolara, Bijonse je dobila od prodaje poslednjeg albuma "4" i raznih sponzorskih ugovora.
Nakon turneje sa Kanjeom Vestom i odličnog poslovanja njegove muzičke kompanije, Džej Zi značajno je doprineo zajedničkom budžetu.
Velike poslovne uspehe popularni par ostvario je uprkos manjku slobodnog vremena i rođenju kćerkice Blu Ajvi Karter kojoj su maksimalno posvećeni.
Na drugom mestu ove liste nalaze se prošlogodišnji pobednici, Žizel Bundšen i Tom Brejdi, sa zaradom od 72 miliona dolara. Manekenski poslovi lepše polovine ovog para i Tomov četvorogodišnji ugovor fudbalskim timom "New England Patriots" obezbedili su im i ove godine visoku poziciju.
Trećeplasirani za ovu godinu su Viktorija i Dejvid Bekam koji su zaradili 54 miliona dolara, dok se na četvrtom mestu nalazi glumački par Anđelina Džoli i Bred Pit, čija godišnja zarada iznosi 45 miliona dolara. Petu poziciju sa prihodom od 40 miliona dolara zauzima još jedan glumački par - Vil Smit i i njegova supruga Džejda Pinket Smit.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još