Bijonse snimila spot u sedištu Ujedinjenih nacija

Bijonse snimila spot u sedištu Ujedinjenih nacija

Autor: | 11/08/2012

0

Američka pevačica Bijonse snimila je u sali Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, spot koji će biti prikazan 19. avgusta, na Svetski dan humanitarne pomoći. Kako prenose strane agencije, spot je snimljen sinoć kada je ogromna sala Generalne skupštine UN pretvorena u improvizovanu binu sa velikim ekranom.

Dobitnica 16 nagrada Gremi otpevala je jedan od svojih hitova - "I Was Here" u beloj haljini, dok su iza nje, na ekranu, projektovane scene poplava i ekipa spasilaca u potrazi za preživelima u ruševinama posle zemljotresa.
Snimak, koji je pevačica poklonila UN, biće emitovan na internetu (www.whd-iwashere.org) u sklopu kampanje posvećene radu humanitarnih organizacija širom sveta. Spot će pratiti i svedočenja miliona volontera.

- Svi, kada vidimo te naslove pomislimo: "Šta mogu da učinim da ponognem?" Svetski dan humanitarne pomoći je prilika za sve nas da radimo zajedno i damo svoj doprinos - rekla je Bijonse.

Svetski dan humanitarne pomoći ustanovljen je 2008. na dan komemoracije napada na sedište UN u Bagdadu, 19. avgusta 2003. Tada su poginula 22 radnika svetske organizacije, a među njima i specijalni izaslanika UN u Iraku, Brazilac Seržio Vieira de Mela. Njegov sin Loran Vieira de Melo bio je prisutan u petak uveče tokom snimanja Bijonsinog spota.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: bijonse

Pročitajte još