Džeju Lenou plata manja 10 miliona dolara

Džeju Lenou plata manja 10 miliona dolara

19/08/2012

0

Plata poznatog tok-šou voditelja Džeja Lenoa biće smanjena sa sadašnjih 30 na 20 miliona dolara godišnje, dok će oko 25 saradnika koji su radili u njegovoj emisiji "Kasno u noć" dobiti otkaz, u okviru smanjenja troškova En-Bi-Si televizije, javljaju američki mediji.
Iako je njegov tok-šou među najgledanijim emisijama tog tipa na američkim televizijama, on, ipak, ne donosi zaradu, pošto se procenjuje da su finansijski rezultati na pozitivnoj nuli, piše "Los Anđeles Tajms".
Leno je prihvatio smanjenje svoje godišnje zarade na 20 miliona dolara, da bi se spasila radna mesta njegovih saradnika u emisiji, ali će i pored toga jedan deo njih ostati bez posla.
Nedeljni budžet za Lenoov šou "Kasno u noć" iznosio je 2,3 miliona dolara, dok će sada biti smanjen za 600 hiljada dolara.
Pre tri godine, drugi poznati televizijski voditelj Dejvid Leterman, čiji se tok-šou emituje na Si-Bi-Es televiziji, takođe je pristao na smanjenje zarade, čija se visina sada procenjuje na oko 28 miliona dolara godišnje.
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti