mt:s nagrađuje kupovinu putem Web Shop-a

mt:s nagrađuje kupovinu putem Web Shop-a

Autor: | 21/08/2012

0

 

Kupovina putem interneta sve je popularnija i kod nas, a mt:s je svojim postpejd korisnicima ponudio i posebnu pogodnost ako mobilni uređaj poruče putem Web Shopa na sajtu mt:s. Za kupovinu telefona ili tableta putem mt:s Web Shop-a na 24 meseca uz odgovarajuću postpejd tarifu, korisnici će biti nagrađeni bonusom od 1.000 dinara za pozive ili surfovanje Interntom u narednih mesec dana.
Odabir telefona iz bogate ponude takođe nikada nije bio lakši, budući da mt:s online prodavnica nudi i detaljne informacije o karakteristikama telefona i uslovima kupovine. Ukoliko vam se neki model posebno dopadne, potražite da li pored njega stoji stiker „prvih 6 meseci 50% popusta“ jer u tom periodu dobijate dodatne pogodnosti u zavisnosti od izabranog tarifnog profila. Ako se odlučite za tarifni profil sa pretplatom većom od 1.000 dinara u naredne dve godine, prvih šest meseci pretplata će iznositi samo jedan dinar. Kupovina putem Web shop-a nudi i dodatne promocije, pa je možda pravi trenutak da počnete da surfujete internetom u svakom trenutku, gde god se nalazili, poručivanjem željenog mt:s Surf paketa mobilnog interneta.
mt:s „Web shop“ (https://webshop.telekom.rs/) je online prodavnica za laku i jednostavnu kupovinu mobilnih uređaja, koji će vam besplatno biti isporučeni na kućnu adresu.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: internet mts