Ivana Jordan: Ljubav pobeđuje sve

Ivana Jordan: Ljubav pobeđuje sve

Autor: | 24/08/2012

0

Ivana Jordan broji dane do porođaja. Budući da je nedavno ušla u deveti mesec trudnoće, pevačica je odložila sve poslovne planove i potpuno se usredsredila na predstojeću ulogu majke. Neizmernu sreću u iščekivanju sina deli sa suprugom Dušanom Antonijevićem, koji je u svakom trenutku spreman da joj pomogne.
- Uveliko osluškujem bebine pokrete i komuniciram sa njom, jer u ovom periodu može da čuje i reaguje na spoljni svet - kaže Ivana Jordan.
Jeste li odabrali ime za sina?
- Nismo još odlučili i zato ne bih ništa otkrivala. Osim prve ideje da to bude arhaično srpsko ime, u izbor su nam ušla i neka savremenija imena koja lepo zvuče uz prezime Antonijević.
Imate li strah od porođaja?
- Ne, ponekad sam obuzeta razmišljanjima i strepnjama, jer su za mene porođaj i majčinstvo nešto novo i nepoznato, ali strah nije moj saputnik. Sopstvenim umom vidimo lepotu ili teskobu u svemu. Sama činjenica da se u meni stvara novi život, svaki strah i strepnju oboji mi u osećanje ushićenja i radosti. Svesna sam da porođaj sa sobom nosi revoluciju u telu i brigu kako će se sve odvijati, ali osećaj ljubavi pobeđuje sve.
Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin