Biljana Obradović: Nezaboravna proslava rođendana

Biljana Obradović: Nezaboravna proslava rođendana

Autor: | 25/08/2012

0

Novinarka i popularno televizijsko lice Biljana Obradović proslavila je rođendan poput pravog boema. Sa najboljim prijateljima našla se najpre u popularnom restoranu pored Dunava, gde se društvo okupilo na večeri, a proslava se završila u jutarnjim časovima na jednom poznatom beogradskom splavu.
Iako je veselo društvo promenilo nekoliko lokacija u Beogradu, poznatih po dobrom provodu, najupečatljiviji je bio prvi deo večeri, proslava u restoranu „Reka“. Plavuša nežnog izgleda ljubazno je dočekivala goste i smeštala ih za veliki sto, tik ispred benda koji je muziciranjem zabavljao prisutne cele večeri.
Gosti su pili belo vino i nazdravljali slavljenici. Prvo im je servirano predjelo, a potom i specijalitet restorana, pohovane maslinke sa bademom i grilovane lignje sa barenom blitvom. Posle večere, društvo je počelo da se zabavlja plešući uz poznate hitove domaće i strane muzike.
- Prijateljima sam rekla da mi ne kupuju poklone, ali me nisu poslušali. Darovali su mi predivne stvari, ali je meni bilo najvažnije da rođendan provedem sa ljudima koje volim i da se svi dobro zabavimo. Sve vreme smo igrali, a vrhunac večeri je bio u restoranu, kada smo svi uzeli tanjire i viljuškama lupali po njima u ritmu muzike. Gosti restorana su najpre bili začuđeni, a potom su nam se neki od njih pridružili u ovom neobičnom muziciranju - za magazin „Hello!“ govori Biljana, koja je dan posle proslave rođendana otputovala u Crnu Goru.
Veselo društvo se posle zabave u restoranu „Reka“ uputilo na popularne splavove. Najpre je slavljenica nastavila druženje sa prijateljima u klubu na vodi „Fristajler“, gde je najzanimljivije bilo paljenje baklji. One stižu „u paketu“ sa bocama naručenog pića, tako da je veselo društvo više puta tokom večeri imalo priliku da se raduje uz "vatrene" čari. Nekoliko baklji je zapalila i slavljenica i ponovo je naručila šampanjac da bi nazdravila sa gostima.
Piše: Nadežda Jokić
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti