Branka Nevistić: Povratak u staro jato

Branka Nevistić: Povratak u staro jato

26/08/2012

0

Uzburkana karijera poznate voditeljke Branke Nevistić mirnu luku pronaći će u zabavnom kvizu televizije Pink „Slaži ako smeš“, koji će se od jeseni naći u programskoj šemi.
Šarmantna novinarka, koja je karijeru počela na BK televiziji, pa je nastavila na RTS, posebno je privukla pažnju javnosti kao voditeljka „besedničkog“ šou-programa „Piramida“ - baš na „ružičastoj TV“. Napustivši Željka Mitrovića, odlazi na crnogorski TV Atlas, pa na nekadašnju TV Košava, da bi se ponovo vratila na RTS. Svi ti transferi su prošli „u miru“, sve dok Branka nije stigla na Prvu srpsku televiziju, gde je došla u sukob s pretpostavljenima, a potom dala otkaz. Bure su prošle, a Branka se vratila u „ružičasto“ i okrenula se - zabavnom programu.
Šta vas je privuklo ovom angažmanu?
- Ponuđeno mi je, prihvatila sam. Od gledalaca ću svakako naučiti mnogo o ljudskoj prirodi. To očekuje mene, a njih šta očekuje, to ćete tek videti.
Da li ste se našli u situaciji da zbog nekog ili nečeg slažete?
- Svi lažu svakodnevno. To je u ljudskoj prirodi. Oni koji to ne priznaju, lažu još i više. Duže vreme proučavam „Govor tela i tajne neverbalne komunikacije“. Fascinantno je gledati ljude i „slušati ono što ne kažu“, a kad njihov govor tela nije usklađen sa izrečenim, jasno je o čemu se radi. Mada, danas je teško lagati. Ljudi su informisani, mnogi znaju da pročitaju govor tela i mimiku lica. S druge strane, „male laži“ ne zameram, čak su mi i simpatične.
Zašto ste se posle toliko godina u informativi odlučili za zabavni program?
- To je, u ovom trenutku, došlo samo od sebe. Samo, zašto me to pitate? Uvek sam bila i u jednoj i u drugoj vrsti programa. Rad na TV zahteva da znate da radite sve.
A otkud to da ste se vratili na Pink?
- Sa Pinkom sam oduvek imala korektne odnose i maksimalnu kreativnu slobodu. Kada su se odlučili za ovu emisiju, odmah su pomislili na mene. Zahvalna sam im na tome.
Kako ste proveli letnji odmor?
- Ove godine je moj odmor zaista bio onakav kakav želim: dug, raznolik, od lenčarenja na moru, do aktivnosti na planini, šetnji velegradom i uživanja u seoskoj idili.
Izvor: Novosti
Foto: Tijana Vuković

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin