Sonja Vuksanović i Aca Lukas proslavili prvi rođendan kćerke Viktorije

Sonja Vuksanović i Aca Lukas proslavili prvi rođendan kćerke Viktorije

Autor: | 27/08/2012

0

U Clubu S u Jakovu večeras je upriličena proslava prvog rođendana i krštenja Viktorije Vuksanović, kćerke Ace Lukasa i Sonje Vuksanović. Uz zvuke stranih evergrin i pop hitova goste su dočekali Aca, Sonja i slavljenica. Gosti su devojčici donosili torte od pelena, igračke, balone, ali i koverte.

Na rođendan su došli Saša Popović u pratnji supruge Suzane Jovanović, producent Saša Mirković, Žika i Dajana Jakšić, Vlada Stanojević, Marina Tucaković, Marina Visković, i Viktorijin kum Vlada Zagrađanin sa suprugom i decom.

Kum je Viktoriji doneo električni auto koji je slavljenica odmah "provozala". Sonja koja je organizovala žurku, angažovala je i klovna da zabavlja puno mališana koji su došli na žurku koja se kasnije pretvorila u slavlje za odrasle.

Ceo klub S je dekorisan po Sonjinoj želji, a na svim stolovima su gumene bombone i slova kojima je ispisano “srećan rođendan”. Slatkiši za decu postavljeni su na stolu čiji su nogari vezni za cveće a na svim stolovima su i baloni kao i na mostiću preko bazena.

Tekst: Ivan Vuković, COPYRIGHTED

Foto: Ivan Vučićević, COPYRIGHTED

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin