Rajan Gosling: Žene me vole jer umem da slušam

Rajan Gosling: Žene me vole jer umem da slušam

Autor: | 28/08/2012

0

Holivudski zavodnik Rajan Gosling, koji je bio sa nekim od najlepših žena sveta - Blejk Lajvli, Rejčel Mekadams, a trenutno je u vezi sa kubanskom glumicom Evom Mendes - kaže da tajna njegovog uspeha kod lepšeg pola nisu fantastični trbušnjaci, već umeće slušanja.
- Ako sam i privlačan ženama to je zbog toga što ih slušam više nego drugi tipovi i zaista me interesuje šta misle i kako vide neke stvari - rekao je Gosling, a prenose britanski tabloidi.
- Odrastao sam u porodici snažnih žena i sposobnost da razumem žene dugujem mojoj mami i starijoj sestri. One su me naučile da poštujem žene i budem snažno emotivno povezan sa njima, što mi je pomoglo i u glumačkom poslu - dodao je on.
Kanadski glumac, koji je trenutno jedan od najtraženijih glumaca Holivuda, rekao je da sebe ne smatra preterano zgodnim, bar ne na tipičan holivudski način.
- Volim likove koji nisu mejnstrim glavni junaci filmova. Mrzim kada osećam da snimam film samo zbog plate - rekao je on.
Iako je Gosling najpoznatiji po limunadi "Beležnica" iz 2004. godine, on je odlučan da ne ostane "zagavljen" samo sa romantičnim ulogama.
- Imao sam sreće što sam igrao u nekoliko romantičnih filmova i automatski se ta aura glavnog glumca u romansi prilepila za mene. Mislim da to nije moja glumačka sudbina i ne želim više da igram t akve uloge. Više mi se dopadaju uvrnute ljubavne priče i likovi - naveo je on.
Goslingov najnoviji projekat je film "Gangsterski odred" o borbi protiv mafije 40-ih godina prošlog veka. Osim Goslinga, u filmu igraju i Šon Pen, Džoš Brolin i Ema Stoun.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti