Elen Dedženeris i Porša de Rosi spremne za bebu

Elen Dedženeris i Porša de Rosi spremne za bebu

Autor: | 28/08/2012

0

Izvori bliski poznatim partnerkama tvrde da je nakon četiri godine braka glumica Porša de Rosi ubedila TV voditeljku Elen Dedženeris da zasnuju porodicu.
- Porša je pitanje deteta godinama odlagala, znajući da Elen dugo vremena nije bila naročito oduševljena tom idejom - izjavio je prijatelj para.
- Mislim da se Elen plašila mogućnosti da u svojim 60-im godinama trči za detetom, ali Porša je u januaru napunila 40, i na kraju krajeva, Elen svim svojim srcem voli Poršu i spremna je da joj ispuni želju. Ako je beba za nju toliko važna, Elen ne može da je odbije. Partnerke su razmatrale opciju vantelesne oplodnje, gde bi Porša nosila njihovo dete, ali su se na kraju ipak odlučili za surogat roditeljstvo - otkriva isti izvor.
- Trenutno glavno pitanje je ko će biti muški donator, ali kada reše sve nedoumice naredna godina će biti godina sreće i ljubavi - kaže jedan od prijatelja para.
Porša će biti ona mama koja sedi kod kuće tvrde prijatelji.
- Porša je ubedila Elen da dete neće uticati ne njenu karijeru - izjavljuje takođe jedan od prijatelja i dodaje:
- Porša voli svoju glumačku karijeru, ali ona je samo manji deo njenog života. Ono što ona najviše priželjkuje je sreća sa Elen i dete sa kojim će njihovu sreću i ljubav da podele.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti