Kim Kardašijan donirala 100 pari cipela u dobrotvorne svrhe

Kim Kardašijan donirala 100 pari cipela u dobrotvorne svrhe

Autor: | 28/08/2012

0

Model i televizijsko lice Kim Kardašijan potpuno je očistila svoj cipelarnik, te poklonila 100 pari cipela, nakon što se njenom partneru Kanje Vestu nije se svidelo ono što je video u ormanu. Naime, slavni reper smatra da Kim ima previše zastarele garderobe, pa joj je predložio da sve što joj nije potrebno, pokloni u dobrotvorne svrhe.
Među gomilom garderobe koju Kim poseduje, našlo se i preko 100 pari skupocenih cipela u svim mogućim nijansama i za svaku priliku. Kim je neke od njih obula samo jednom, ali je ipak prepustila svom dečku da sam izabere koje od njih će zadržati, a kojih će se rešiti.

Nakon što joj je ispraznio orman, reper je doveo stilistkinju i novi set garderobe za svoju devojku, jer želi da poboljša njen stil oblačenja. Sve ovo dešavalo se u jednoj od najnovijih epizoda rijaliti serijala “U korak sa Kardašijanovima”.
Najpopularnija sestra Kardašijan namerava da kroz mesec dana organizuje prodaju svoje garderobe i obuće putem interneta, te da se sakupljena sredstva pokloni u humanitarne svrhe.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti