Beg od paparaca: Džordž Kluni prodaje vilu u Italiji

Beg od paparaca: Džordž Kluni prodaje vilu u Italiji

Autor: | 28/08/2012

0

Američki glumac i reditelj Džordž Kluni namerava da proda luksuznu vilu na obali jezera Komo, jer više nema privatnost kakvu je imao dok to prelepo mesto nije postalo slavno zbog njega. Kada je kupio vilu, Kluni je smatrao da će u njoj naći mir i pobeći od paparaca, međutim, upravo zbog njih holivudski glumac želi da proda svoju luksuznu nekretninu.
Italijanski mediji pišu da su fotografi non-stop ispred Vile Oleandra, gde je glumac proveo skoro celo leto. Ogorčeni Kluni već je podneo dve tužbe lokalnom sudu zbog jednog od foto-reportera koji opsedaju njegov italijanski dom. Pjerpaolo Fereri tvrdi da on i njegove kolege nisu uradili ništa loše.

- Kluni je javna ličnost i sin je novinara. Smatramo da ne narušavamo njegovu privatnost, jer samo čekamo da izađe iz kuće kako bismo ga fotografisali - izjavio je Fereri i dodaje da Džordž ima dobar odnos sa fotografima koji ga prate u stopu.
- Kada nije raspoložen da ga fotografišemo, onda nas njegova sekretarica zamoli da ga ostavimo na miru, što mi ispoštujemo - priča Fereri, koji je otkrio da je Klunijeva bivša devojka Elizabeta Kanalis stalno bežala od njih, dok joj je Stejsi Kibler sušta suprotnost i pred paparacima se ponaša sasvim prirodno.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti