Džordž Kluni i Stejsi Kibler demantovali glasine o raskidu

Džordž Kluni i Stejsi Kibler demantovali glasine o raskidu

Autor: | 13/09/2012

0

Holivudski glumac Džordž Kluni, koji u 51. godini nosi nezvaničnu titulu najpoželjnijeg mladoženje u svetu sedme umetnosti, nije raskinuo vezu sa Stejsi Kibler (32), plavokosom lepoticom koja je ranije bila profesionalna rvačica.
Vest o raksidu slavnog para objavio je britanski tabloid “San” pozivajući se na dobro obaveštene izvore, a reagovali su predstavnici za štampu holivudske zvezde.
“San” je objavio da je Stejsi poručila prijateljima kako je njena veza sa Klunijem završena jer on neće da uplovi u bračne vode i da želi ponovo da bude onaj stari.
- Džordž joj je jasno poručio da želi ponovo da bude onaj stari i da nema nameru da se venča. Stejsi se nadala da će ostati u dugoj vezi. Sve među njima je bilo u redu i ona je upoznala Džordžove roditelje. Ali u poslednjih par nedelja Džordž se povukao - naveo je poslovično dobro upućeni izvor “Sana”.
Klunijevi predstavnici za medije nisu štedeli reči na demantovanju britanskog tabloida:
- Priča objavljena u ‘Sanu’ o Džordžu Kluniju i Stejsi Kibler nije istinita. To je potpuna izmišljotina čiji je cilj povećanje tiraža - rekao je Sten Rosenfild, Klunijev predstavnik za medije.
Dobro je poznato odranije da je Kluni zakleti neženja nakon što se jednom opekao. On je od 1989. do 1993. bio u braku sa američkom glumicom Tilom Balsam. Upućeni tvrde da njegova i Stejsina veza nema budućnost ako ona bude insistirala na braku. Kluni i Stejsi su nedavno proveli odmor u njegovoj vili na jezeru Komo u Italiji, gde su bili i njegovi i njeni roditelji.
Kluni važi za jednog od najvećih holivudskih zavodnika. Pre Stejsi on se nekoliko godina zabavljao sa italijanskom glumicom i manekenkom Elizabetom Kanalis, zatim sa britanskom manekenkom Lisom Snovdon i rijaliti zvezdom Sarom Larsojn. Na listi njegovih bivših se nalaze i glumice Keli Preston, Rene Zelveger i Krista Alen.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još