Katarina Živković: Bane i ja uživamo u ljubavi

Katarina Živković: Bane i ja uživamo u ljubavi

Autor: | 28/08/2012

0

"Zvezda Granda" Katarina Živković otputovala je u Egipat sa verenikom Banetom Jankovićem da bi učvrstili vezu započetu u rijalitiju "Farma", u kojem je ona i pobedila. Neposredno pred put pevačica je poručila estradnim dušebrižnicima, koji plasiraju informacije da je Bane vara na svakom koraku, da je ostave na miru i da niko neće ugroziti njihovu ljubav.
- Imam potpuno poverenje u Baneta, ne bih bila s njim da mu ne verujem. Naša veza ne bi mogla da opstane da nemamo poverenja jedno u drugo. Stvarno mi je dosta ljudi koji izmišljaju svašta o nama. U početku su mi te priče smetale, ali smatram da stvarno više nema potrebe da nešto nekome dokazujem. Najbitnije mi je da nam je lepo u vezi i da se slažemo, a svakakvih priča će uvek biti - rekla je Živkovićeva.
Na pitanje da li posle veridbe svi očekuju venčanje i kada planiraju da stanetu na ludi kamen, Kaća odgovara:
- Bane i ja uživamo u ljubavi i za sada nam je ovako lepo. Brak je logičan nastavak, ali još nismo razgovarali o tome. A ako se i desi, sigurno neće biti ove godine. Možda sledeće. Puštamo da stvari idu svojim tokom i ništa ne forsiramo.

Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti