Princeza Karolina od Monaka na odmoru sa kćerkom Šarlot

Princeza Karolina od Monaka na odmoru sa kćerkom Šarlot

Autor: | 29/08/2012

0

Letnji praznici su uvek posebni trenuci za Karolinu, princezu od Monaka. Tokom tog perioda ona na svojoj jahti Pacha III i u društvu svoje četvoro dece provodi dane krstareći po Mediteranu. Letovanje će ove godine biti još interesantnije, pošto se ovoj glamuroznoj ekipi pridružio glumac i komičar Gad Elmaleh, novi dečko Karolinine kćerke Šarlota Kaziragi. To je siguran znak da je Karolina prihvatila četrdesetjednogodišnjeg Gada, koji je poreklom iz Maroka. Gad je u svojoj rodnoj Francuskoj poznat po filmovima „Hors de Prix“, u kojem glumi uz Odri Tatu, i po internacionalnom hitu Vudija Alena „Ponoć u Parizu“. Harizmatični Francuz je počeo da se viđa sa dvadesetšestogodišnjom Šarlot, nakon što je ona okončala dugogodišnju vezu sa vlasnikom jedne britanske galerije - Aleksom Delalom. Do raskida su mnogi ovom paru predviđali brak.
Venčanje koje je u kraljevskoj familiji izvesno je ono između Karolininog sina Andree i kolumbijske bogate naslednice Tatjane Santo Domingo.
Tokom jednog od opuštenih dana odmora na Korzici, Karolina je izjavila kako njihovu svadbu porodica priprema za narednu godinu.
Na letovanju Karolini društvo prave i najmlađi sin Pjer sa svojom devojkom, italijanskom lepoticom Beatris Boromeo, i trinaestogodišnja Aleksandra, kćerka iz neuspelog braka sa princom Ernstom od Hanovera.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin