Dalibor Andonov Gru: Porodični odmor u Crnoj Gori

Dalibor Andonov Gru: Porodični odmor u Crnoj Gori

Autor: | 30/08/2012

0

Reper Dalibor Andonov Gru vratio se pre nekoliko dana sa godišnjeg odmora. Bivši finalista "VIP Velikog brata" je gotovo dva meseca uživao sa porodicom na crnogorskom primorju, gde je povremeno radio kao di-džej.
- Veći deo odmora proveli smo na Adi Bojani, mojoj višegodišnjoj letnjoj bazi, odakle sam povremeno odlazio da radim - kaže Gru.
- Posla je bilo taman onoliko da se ne umorim i zaboravim da sam na odmoru. Za moju suprugu Danicu i sinove Vuka i Relju bilo je to pravo uživanje. Osim što smo lenčarili na plaži, kupali se i sunčali, uživali smo i u sportovima na vodi. Ali, po povratku u Beograd, već su me sačekale brojne obaveze.
Popularni reper već duže vreme radi kao di-džej, što mu, kako kaže, postaje više od hobija. Kada za miksetom ne zabavlja ljude u diskoteci, Gru radi na novoj pesmi koju će uskoro predstaviti publici.
- Uskoro bi trebalo da se pojavi spot za remiks starog hita "Tamo gde si ti", verovatno jedine ljubavne pesme koju sam snimio u karijeri, a koju sam uradio sa bendom "Marakuja". Nova verzija zvuči potpuno drugačije od originala, brza je i dinamična i taj stil mi trenutno prija. Postepeno ću raditi remikse starih pesama, ali ne razmišljam o tome da objavim kompilaciju.

Izvor: Novosti

Foto: Dejan Milićević za "Svet"

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin