Rodžer Federer sa porodicom uživa u Njujorku

Rodžer Federer sa porodicom uživa u Njujorku

Autor: | 31/08/2012

0

Iako je zauzet poslovnim obavezama teniser Rodžer Federer uvek pronalazi vreme za svoje najdraže - suprugu Mirku Vavrinec i kćerke. Bračni par je uslikan juče tokom poslepodnevne šetnje u Njujorku, gde porodica najboljeg tenisera sveta boravi zbog turnira US Open na kojem Rodžer učestvuje i važi za favorita, jer je baš u ovom gradu osvojio pet uzastopnih titula, od 2004. do 2008. godine.

Međutim, upitan da li misli da će osvojiti titulu švajcarski teniser dao je neočekivan odgovor:
- Za mene je Novak favorit jer brani titulu. U poslednjih nekoliko godina osvojio je najviše Gren slemova na ovoj podlozi i na njoj se očigledno oseća najbolje. Ovde me je i pobeđivao u poslednje vreme tako da za mene nema dileme oko toga ko je favorit.

Popularni par nije se libio da tokom opuštene šetnje centrom Njujorka na očigled prolaznika i paparaca razmeni i poljupce. Tridesetjednogodišnji Rodžer i njegova tri godine starija supruga su se upoznali na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine kada su zajedno nastupali za tenisku reprezentaciju Švajcarske. Par se venčao u aprilu 2009. godine i tri meseca kasnije dobio bliznakinje Milu Rouz i Šarlin Rivu.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin