Parfem Lejdi Gage osvaja svet

Parfem Lejdi Gage osvaja svet

Autor: | 02/09/2012

0

Crno-zlatno pakovanje koje daje dozu misterije, crna tečnost koja u sudaru s kožom postaje providna, "obećanje" da će se muškarci lepiti na vas i, naravno, reputacija Lejdi Gage - sve to je doprinelo da njen parfem "Fame" bude pravi hit, već u trenutku izbacivanja na tržište. No, mnoge dame iznenadio je neočekivano prijatan miris.
- Lejdi Gaga je originalna žena i donela je nešto potpuno novo na tržište mirisa. Dok je najava za ovaj parfem nagoveštavala zastrašujuće nijanse, miris je zapravo vrlo sofisticiran, cvetni, zavodljiv i seksi što pun pogodak u kompletu sa crnom bojom i dramatičnim dizajnom - kaže Sara Volverson iz kompanije "Superdrug".
Za samo nedelju dana "Fame" je zaludeo dame svih generacija, potukavši po prodavanosti i parfeme s potpisom Madone i Bijonse - zajedno.
Šta je zapravo Gaga smućkala? Miris je izgrađen na tri glavna akorda: tamni, senzualni i svetli. Tamni akord uključuje otrovni cvet beladone i tamjan koji prelazi u senzualni miris meda, šafrana i kajsije, pa sve do vedrog, cvetnog mirisa jasmina i tigraste orhideje. Cena je oko 30 dolara.

Izvor: 24 sata

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još