Anja Rubik i Saša Knežević uživali na odmoru u Srbiji

Anja Rubik i Saša Knežević uživali na odmoru u Srbiji

Autor: | 07/09/2012

0

Poznati manekenski par Anja Rubik i Saša Knežević krajem avgusta su boravili u Srbiji u poslovnoj poseti koja im je ostavila vremena i za uživanje udvoje. Po povratku u Ameriku Saši nedostaju rođaci i prijatelji s kojima se video, dok su poljskoj lepotici u najboljem sećanju ostale gibanica i domaća rakija. Naime, naš uspešni maneken Saša Knežević boravio je u Srbiji kako bi proverio da li pripreme za lansiranje njegovog modnog brenda teku po planu.
- To je bio poslovni put, ali smo ipak našli malo vremena za odmor. Uvek je lep osećaj biti u Srbiji i posetiti rodbinu i stare prijatelje. Dočekali su me raširenih ruku, posebno rođaci sa sela, koje nisam video duže vreme - kaže za Saša Knežević, koji je iskoristio priliku da obiđe familiju iz okoline Šapca.
Društvo mu je pravila supruga, atraktivna plavuša Anja Rubik, koja se oduševila seoskim specijalitetima.
- U Srbiji sam se baš lepo odmorila i upoznala Sašinu porodicu. Srbi su najbolji domaćini. Nisu mi dozvolili da radim ništa, sem da se opustim, pijem rakiju i jedem. Dopao mi se seoski krajolik, koji predstavlja suštu suprotnost u odnosu na moj svakodnevni užurbani život - otkriva Anja Rubik i dodaje da je uživala u srpskom paradajzu, gibanici, prebrancu i džemu.
Anja i Saša u avgustu se nisu dobro provodili samo na selu, već i u gradu. Zaljubljeni par šetao je centrom Beograda i ispijao piće u lokalnom kafiću. Iako su mislili da će proći neprimećeno, privukli su pažnju obožavatelja koji su želeli da se slikaju sa njima.
- Uopšte nisam imala predstavu o tome da sam popularna u Beogradu, tako da sam se prijatno iznenadila - kaže Anja.
Tokom posete Srbiji poljska manekenka je pomagala suprugu u pripremama za lansiranje njegovog modnog brenda. Prema rečima Saše Kneževića, u pitanju je potpuno novi koncept prodaje.
- Trenutno radimo na produkciji linije garderobe koja traje malo duže nego što smo planirali, ali kvalitet nam je jako važan, tako da tu ne pravimo kompromis. Izbacivanje prvih modela smo planirali početkom oktobra, ali pošto razvijamo jedan novi koncept prodaje, vreme za nas ne igra veliku ulogu.
Osim rada na brendu koji razvija u partnerstvu sa direktorom marketinške agencije „Noa“ Ivicom Đurđevićem, srpski maneken je aktivan na modnoj pisti, ali i na pozornici - nedavno je, kako kaže, razvio interesovanje za glumu i pohađa časove u Njujorku. Njegova supruga, pored karijere modela, bavi se i uređivanjem magazina “25”, a uskoro će se ponovo naći u ulozi dizajnera.
Anja Rubik i Saša Knežević venčali su se prošle godine na intimnoj ceremoniji na Majorki. Čin je obavljen u katoličkoj crkvi, gde ih je po pravoslavnim običajima venčao pop. Mlada je nosila mini venčanicu koju je za nju dizajnirao tim kreatora modne kuće „Puči”.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još