Džordž Majkl: Besmisleno je praviti planove za budućnost

Džordž Majkl: Besmisleno je praviti planove za budućnost

Autor: | 09/09/2012

0

Nakon prošlogodišnje bitke sa pneumonijom, koju je na kraju dobio, Džordž Majkl je odlučio da više ne planira budućnost. Muzička legenda smatra da se stvari u životu jednostavno dogode i da se ne mogu držati pod kontrolom.
- Kada sam bio na korak od smrti, shvatio sam da nema smisla praviti detaljne planove za budućnost jer nikad ne znate šta vas čeka iza ćoška - izjavio je Džordž Majkl, a prenosi "Female First".
Pevač je dodao da sada opuštenije posmatra život i da nastavlja sa bavljenjem muzikom, a uskoro će otići na duže putovanje sa svojim partnerom Fadijem.
Pre odlaska na zajednički odmor, Džordž Majkl će završiti novi album i nestrpljivo čeka da njegovi obožavaoci čuju nove pesme.
- Vratio sam se u studio, dosta radim i sa velikom ljubavlju. Nove pesme su nešto između muzike sa albuma "Faith" i "Older". Uskoro ću ih završiti i siguran sam da će se dopasti publici. Album će se naći u prodaji početkom sledeće godine, a još uvek nisam smislio njegov naziv - rekao je Majkl.
Britanski pevač otkrio je da ne može da objasni veliki uspeh koji je ostvario u karijeri, ali da su njegovo trajanje i novi singl "White Light" dovoljni razlozi da ne odustane od muzike.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin