Nina Badrić priprema spektakl za beogradsku publiku

Nina Badrić priprema spektakl za beogradsku publiku

Autor: | 11/09/2012

0

Pevačica Nina Badrić odlučila je da svojim fanovima u Beogradu i Srbiji priredi spektakl u “Kombank areni” 26. oktobra. Iako se radi o jednoj od najboljih pevačica u regionu ovaj koncert je svakako i veliki izazov, pa je već počela sa pripremama kako ništa ne bi prepustila slučaju i kako bi svi koji dođu da je slušaju i vide kući otišli zadovoljni i srećni.
- Krećem na veliku turneju po regionu i zato sam leto iskoristila da se, pre svega, dobro odmorim i prikupim snagu za ono što me čeka. Dvadeset dana sam provela u jednom malom selu u Istri, daleko od bilo kakve gužve, i to mi je mnogo prijalo.
Na konstataciju da poslednjih godina veoma često, i poslovno i privatno, dolazi u Beograd i pitanje čime je ovaj grad  privlači, pevačica odgovara:
- Osim što je važan za karijeru svakog umetnika i što važi za mesto dobrog provoda, Beograd je pre svega sjajan grad za gurmane poput mene. Znači, gde god da se okrenem, na svakom koraku imam sve ono što volim, od nacionalne domaće klope preko fjužna, znači preko nečega kao što je sirova tuna u limunovom soku, do raznih drugih specijaliteta. Mislim da trenutno nema restorana u Beogradu koji važi za dobar, a da u njemu nisam bila.
Ipak, Nina kaže da posle uživanja u hrani njena linija ne trpi mnogo.
- Znam sebi da kažem kad je dosta. Ta samodisciplina je neophodna pre svega zbog posla kojim se bavim. Čim osetim da sam dobila dva-tri kilograma, odmah malo prikočim sa uživanjima u jelima koja volim. Tada se više posvetim rekreaciji i vežbanju, mada mi je to u suštini manje potrebno zbog izgleda, već više da bih bila spremna za napore koje donose velike turneje i koncerti.
Pevačica je otkrila i kako se snalazi u kuhinji.
- Svi moji prijatelji kažu da kuvam odlično. Znači, ne bih da se samo hvališem, već vam prenosim šta kažu oni koji su probali ono što sam im skuvala. U kuhinji volim da eksperimentišem, odnosno da postojeće recepte dopunim nečim što mislim da bi bilo dobro i to uvek ispadne kako treba. Uz svaki takav obrok, služim i odgovarajuća vina.
Što se garderobe i modnih trendova tiče Nina objašnajva da nikada nije bila rob modnih brendova.
- Ne, ni firmirane, ni bilo koje. Naravno, volim da sam lepo obučena, ali u suštini nosim sve, i opušteno, i sportski, pa i firmirano. Najčešće se obučem u skladu sa onim kako se tog dana osećam i šta će mi najviše prijati, a neće me sputavati. U poslednje vreme mnogo više pazim da prilikom nastupa na televiziji ne oblačim odeću i materijale koji jako vizuelno šire svaku osobu koja to nosi.
Posle ovogodišnjeg iskustva sa predstavljanjem Hrvatske na “Pesmi Evrovizije”, pevačica odgovara na pitanje da li bi ponovo učestvovala na tom festivalu.
- Ne bih. Ako idem na takmičenje koje je muzičko, gde se mora pevati, nešto doneti muzikom, mislim da sam tu najbolja i uvek bih išla na takva takmičenja. Ali “Evrosong” očigledno nije to takmičenje i nije za mene. Tu se ne ocenjuju samo pesma i pevanje, već su mnoge druge stvari važnije od vaših muzičkih i pevačkih kvaliteta.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin