Ališa Kiz dizajnirala kolekciju patika

Ališa Kiz dizajnirala kolekciju patika

Autor: | 11/09/2012

0

Pevačica Ališa Kiz postala je novi partner i saradnik "Riboka" i imaće glavnu ulogu u kampanji "Reebok Classic" jesen/zima 2012. u kojoj će biti i limitirano izdanje kolekcije sa njenim potpisom.
Kroz svoju saradnju sa Ribokom, Kiz će lansirati kolekciju sa svojim potpisom za jesen/zimu 2012, koja uključuje novu Freestyle Hi (takođe poznatu kao 5411), Double Bubble, Classic Nylon Slim i Princess, koje će se naći u prodaji od 30. septembra 2012.
Istinski nadarena i kreativna, Ališa je radila sa dizajnerskim timom Riboka na svakom aspektu kolekcije, od odabira njene omiljene Classic siluete do izbora materijala i boja. Rezultat kolekcije su luksuzni materijali, stilovi u trendu, povratak u tinejdžersko doba i rane dvadesete.

- Obožavam "Ribok" od trenutka kada sam navukla svoj prvi par patika 5411 - rekla je Ališa Kiz.
- Saradnja sa Ribokom i dizajniranje ove kolekcije je zaista sjajno iskustvo jer sam svoju kreativnost izrazila na sasvim novi način. Ribok je jedan od brendova koji je odoleo testu vremena i partnerstvo sa njim osećam i doživljavam kao prirodan čin, koji predstavlja potpuno uklapanje.

Ališa Kiz je dobitnica 14 Gremi nagrada, kao pevač, pisac pesama, producent, glumac, najprodavaniji autor po oceni Njujork tajmsa, preduzetnik i humanitarac.

Izvor: Lepota&Zdravlje

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin