Sonja i Nikola Lazetić: Venčanje bez prisustva medija

Sonja i Nikola Lazetić: Venčanje bez prisustva medija

Autor: | 13/09/2012

0

Bračni par Lazetić, Sonja i Nikola, nedavno su odlučili da prošire delatnost privatnog biznisa, čime se oboje bave. Naime, u sklopu beogradskog elitnog restorana „Šeher“, bračni par će otvoriti i butik sa dizajnerskom garderobom.
Nekadašnji fudbaler i vlasnik spa-centra „My spa“ i vlasnica poznatog restorana na Senjaku pripremaju se da kao domaćini ugoste brojne prijatelje koji će doći na svečano otvaranje butika u kome će se naći najnovije kolekcije renomiranih brenova.
Bračni par je pre toga boravio na letovanju u Grčkoj sa svojom decom, gde su se odmorili i nakupili energiju za uzbudljiv događaj koji ih očekuje u septembru - crkveno venčanje i svadbenu proslavu za veliki broj zvanica. Iako je u medijima objavljeno da će par jedno drugome u crkvi izgovoriti sudbonosno „da“ u septembru, oni to u javnosti nisu komentarisali.
Nikola je za magazin „Hello!“ otkrio:
- Venčanje će biti bez prisustva medija, organizovaćemo slavlje samo za našu dušu. Zakazali smo datum venčanja koji niko neće znati, jer ne želimo da bude slikanja za medije.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin