Aplikacija Zara prošetala modnom pistom Samsungovih smart telefona i tableta

Aplikacija Zara prošetala modnom pistom Samsungovih smart telefona i tableta

Autor: | 14/09/2012

0

Kompanija Samsung Electronics Ltd, globalni lider u oblasti digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije, lansirala je modnu aplikaciju Zara, u saradnji sa programerima kompanije Inditex Group. Premijerno predstavljanje fenomenalnih kolekcija kuće Zara na Android smart telefonima, pružiće ljubiteljima mode priliku da putem te aplikacije brzo pregledaju i odmah kupe „must-have“ odevne predmete iz najnovije sezone, kao i da uživaju u podršci tima korisničkog servisa kuće Zara.
- Oduševljeni smo što možemo da uključimo međunarodno poznatu modnu kuću Zara u Samsung aplikacije. Reč je o korisničkom iskustvu koje je dizajnirano sa stilom, a koje će oduševiti naše korisnike jer će im pružiti priliku da bez imalo napora uživaju u svemu što Zara nudi. Ljubitelji mode će moći da planiraju savršenu kombinaciju odeće direktno sa svojih Samsung smart telefona ili tableta - izjavio je Fransisko Hortigela, direktor korporacijskog marketinga u kompaniji Samsung Španija.
Modna aplikacija Zara će moći da se tokom šest meseci besplatno preuzme ekskluzivno sa servisa Samsung Apps na bilo koji Samsungov smart telefon ili tablet računar koji pokreće platforma Android. Elegantna prezentacija čini da pregledanje kolekcija Woman, TRF, Men i KIDS bude lagano poput povetarca. Naručivanje robe preko aplikacije ne može da bude jednostavnije, sa intuitivnim korisničkim interfejsom u koji se lako unose podaci o plaćanju i načinima dostave. Čitavo iskustvo šopinga dopunjava sveobuhvatan korisnički servis koji omogućava korisnicima da prate stanje svojih porudžbina i da za dodatnu pomoć stupe u kontakt sa timom kuće Zara.
Savremeni stilovi života se stalno menjaju, a sa njima se menjaju i moda i šoping. Aplikacija Zara sadrži funkciju za skeniranje koja kupcima omogućava da svojim mobilnim uređajima skeniraju bar-kodove na robi u prodavnici kako bi dobili prikaz te robe na aplikaciji. To je idealno rešenje u situacijama kada u prodavnici nema odgovarajuće veličine ili boje na lageru. Uz uključivanje najnovijih ponuda, vodič kroz direktorijum prodavnice će se pobrinuti za to da potrošači mogu da pronađu i lociraju najbliže radnje. Upravo zbog toga, ova aplikacija predstavlja obavezan aksesoar za sve ljubitelje mode gde god se oni nalaze.
Aplikacija Zara se može preuzeti sa servisa Samsung Apps u preko 20 evropskih zemalja, a ubrzo će se pojaviti i u ponudi za dodatne zemlje.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti