Svetlana Ražnatović: Život ispunjen ljubavlju

Svetlana Ražnatović: Život ispunjen ljubavlju

Autor: | 15/09/2012

0

Popularna folk pevačica Svetlana Ražnatović je u intervjuu Ognjenu Amidžiću u emisiji „Amidži šou“ otkrila pojedine detalje o svom privatnom životu i prokomentarisala je neke priče koje kruže u medijima. Prvi deo intervjua koji je urađen u njenoj vili na Kipru emitovan je sinoć u prvoj epizodi nove sezone emisije „Ami Dži šou“.
Nekoliko minuta razgovora s Cecom prikovalo je mnoge gledaoce ispred televizora, a prava poslastica ih očekuje u sledećoj emisiji. Ovoga puta pevačica je otkrila kakvo je njeno emotivno stanje, pričala je o kući u Aja Napi i zašto njena deca vole Kipar.
Između ostalog, Ceca kaže  da bi želela da ima nekog muškarca kraj sebe, ali ne po svaku cenu.
- Ja sam žena koja je jako voljena, meni ljubavi ne manjka. Jeste, volela bih da imam i tu vrstu emocije probuđenu, da imam partnera, da mi prija zagrljaj i poljubac... to stoji, ali ne po svaku cenu. Nisam zaljubljena. Trenutno mi se nijedan muškarac ne dopada - rekla je Ceca.
Na pitanje da li bi se ponovo udala, Ceca kaže:
- Ne zna se šta život nosi. Nikad ne reci nikad.
Ceca je prokomentarisala i priču u medijima da želi da ima svoju crkvu na Kipru.
- Ne može niko da ima svoju crkvu. Postoji kapelica ispred moje kuće koju volim da posećujem i za koju ću tražiti blagoslov od paroha da bi mogli da je oslikamo. To bi bila pravoslavna kapelica. Ne, ja nemam svoju privatnu crkvu.
Na pitanje kako je došlo do toga da kupi kuću na Kipru, pevačica je odgovorila:
- Prijatelji su mi pre sedam godina predložili da dođem na Kipar i pogledam neke kuće. Tada sam upoznala Fotosa Pitađisa, mog dobrog prijatelja, koji mi je pokazao fotografije nekoliko kuća kojima sam se oduševila. Izabrala sam ovu, otišla sam u banku i podigla kredit, koji još uvek otplaćujem.

Izvor: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin