Brižit Bardo: Ne dopada mi se današnji svet

Brižit Bardo: Ne dopada mi se današnji svet

Autor: | 16/09/2012

0

Nekadašnja francuska filmska diva Brižit Bardo, koja uskoro puni 78 godina, izjavila je u intervjuu datom magazinu "Vog" da ne "želi više nikom da se svidi" i da jedino čemu teži je samoća.
- Budući da sam kontemplativne prirode, to mi savršeno odgovara. I tako mi se današnji svet ne dopada. Da je drugačiji, možda bih živela manje izolovana - kazala je nekadašnja filmska zvezda.
Bardova, koja se već godinama posvećuje zaštiti životinja, stekla je svetsku slavu zahvaljujući svojoj lepoti, pa ipak priznaje da je sebe uvek smatrala "ružnom".
- Bilo mi je strašno teško da izađem u javnost, da se pokazujem. Plašila sam se da neću biti na visini žene koju su svi očekivali da budem - objasnila je ona, dodajući da joj je danas potpuno sve jedno kako izgleda.
- Ne želim više nikom da se svidim - istakla je popularna BB, ističući da ne žali ni za čim.
- Uvek sam radila šta sam htela. Znam da imam više 'petlje' od mnogih muškaraca. Mogli bi da se ugledaju na mene. Uvek sam stajala iza onog što sam radila i govorila - rekla je glumica.
Upitana kako provodi dane, Brižit Bardo, koja uporno odbija da operiše kuk, kazala je da jako teško hoda.
- Ne mogu više da odlazim u šetnju, ni da plivam. Ali, kada vidim šta sve životinje moraju da trpe smatram da imam sreće - navela je ona.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti