Kolege čuvaju uspomenu na Darka Radovanovića

Kolege čuvaju uspomenu na Darka Radovanovića

Autor: | 22/09/2012

0

U sportskoj hali Pinki u Sremskoj Mitrovici u četvrtak veče održan je koncert u čast tragično preminulog pevača Darka Radovanovića. Koncert u sećanje na retko dobrog čoveka napunio je halu do poslednjeg mesta, pa se pojavilo skoro 5000 ljudi. Organizator, menadžer Saša Obradović zamislio je da se kolege druže, pa su svi koji su nastupili na koncertu bili okupljeni u kafiću iza scene gde su međusobno ćaskali i prepričavali anegdote koje su imali sa Darkom, a mnogi su se pozdravili i sa njegovom ženom Majom i kćerkom Larom.

Koncert je počeo pesmom “Sanjam” uz koju je Darko i sahranjen. Nakon toga bend je otpevao još jednu njegovu pesmu, a posle govora zamenika gradonačelnika Sremske Mitrovice i najave Vlade Stanojevića, Ivana Selakov je u duetu sa publikom otpevala pesmu “Ako je do mene”.

Nakon toga ređale su se kolege Dženan Lončarević, Ana Kokić, Jovan Perišić, Aco Pejović, Tropiko Bend, Goca Tržan, Alegro bend, Saša i Dejan Matić, Saša Kovačević, Boban Rajović i mnogi drugi. Puno suza i emocija još jednom je pokazalo da ni kolege, a ni publika, nisu zaboravili Darka. Sav prihod od prodatih ulaznica podeljen je udovicama poginulog pevača i njegovog menadžera.

Tekst: IVAN VUKOVIĆ copyrighted
Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin