Tijana Dapčević otkrila tajnu mladalačkog izgleda

Tijana Dapčević otkrila tajnu mladalačkog izgleda

Autor: | 23/09/2012

0

Iako je Holivud daleko od nas, našim javnim ličnostima poput Tijane Dapčević i te kako je blizu, naročito kada je ulepšavanje u stilu zvezda iz fabrike snova u pitanju.
Tako je Tijana nedavno odlučila da ode na podmlađivanje i zatezanje lica, koje je hit među filmskim divama, a rezultate su primetili svi na zabavi Televizije „Pink”, gde se pevačica pojavila prvi put posle intervencije.
- Uradila sam tretman „holivudski sjaj”, koji podrazumeva podmlađivanje i zatezanje kože putem ubrizgavanja koktela vitamina i lekovitih supstanci iglicama u mezoderm. Nakon toga sam odradila i mezoterapiju tela, koja uz promenu načina ishrane i redovnu vežbu daje velike rezultate. S obzirom na to da sam ovo prvi put radila i da je ovo nehirurški fejs lifting, prezadovoljna sam. Lice mi je odmah dobilo sjaj i zateglo se - priča zadovoljno pevačica i dodaje:
- Pored toga, odlučila sam da promenim režim ishrane da bih se oslobodila viška kilograma, a posle samo tri meseca uz redovnu vežbu uspela sam da svoju liniju dovedem na onu iz devojačkih dana - zaključila je Dapčevićeva.
Inače, za ovo ulepšavanje potrebno je 6 do 7 tretmana koji se rade na svakih 10 dana i ukupno mogu da koštaju i do nekoliko hiljada evra.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti