Srpska glumica Biljana Mišić dobila ulogu u filmu o grofu Drakuli

Srpska glumica Biljana Mišić dobila ulogu u filmu o grofu Drakuli

Autor: | 26/09/2012

0

Srpska glumica Biljana Mišić ovih dana u Rumuniji snima scene za najnoviji holivudski film “Mračni princ”, o čuvenom vampiru grofu Drakuli. Naslovnu ulogu igra Džon Vojt, dvostruki oskarovac i otac Anđeline Džoli, dok Biljana glumi Drakulinu nevestu.
Iza ovog filma stoje producenti uspešnog ostvarenja “Gost rajder”, a reditelj Piri Redžinald Tio najavio je da će “Mračni princ” biti samo početak franšize o rumunskom grofu Vladu Drakuli. Ako je verovati novinskim napisima, srpskoj glumici bi na snimanju mogao da se pridruži i francuski kolega Vensan Perez.
Biljana Mišić je bez mnogo buke počela da gradi svoju američku karijeru prošle godine manjim ulogama u filmovima, reklamama i muzičkim spotovima u Los Anđelesu. Na kastinzima u konkurenciji hiljada mladih glumica, kako je već u Holivudu red i običaj, trud joj se, za sada, isplatio kroz angažman u izgledno komercijalnom projektu „The Dark Prince“ od producenata filma „Ghost Rider“.
Kada završi ovo snimanje, Biljana će imati još jedan “zadatak” - da se 10. oktobra pokloni na premijeri filma “Led” Jelene Bajić Jočić, u kome igra zapaženu ulogu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin