Tijana Čurović: Muškarci biraju pogrešne žene

Tijana Čurović: Muškarci biraju pogrešne žene

Autor: | 26/09/2012

0

Momci sa sela nastavljaju da traže srodnu dušu i u trećoj sezoni serijala “Domaćine, oženi se”, koja počinje da se emituje večeras u 21.15 na Prvoj. Desetoricu domaćina smo već upoznali, a u večerašnjoj emisiji saznaćemo koja petorka se plasirala u finale, pošto je dobila najviše pisama pripadnica lepšeg pola.
Voditeljka Tijana Čurović otkriva da su kandidati do sada najzanimljiviji. Ipak, na osnovu dosadašnjeg iskustva, za očekivanje je da među domaćinima bude i onih kojima pronalaženje lepše polovine nije prioritet.
- Čini mi se da se svi prijavljuju s iskrenom željom da pronađu svoju srodnu dušu. Ali, kada se upali crvena lampica, ili na kameri, ili u glavi naših kandidata, onda se ređaju prioriteti, pa neko poželi da se promoviše, neko da prikaže svoju avliju. Najsrećniji i najpametniji, ipak, budu iskreni i takve im se žene i prijave, a ne one koji bi samo da se slikaju na televiziji - analizira Tijana.
Glumica u ulozi voditeljke otkriva da je snimajući serijal “Domaćine oženi se”, još više zavolela zemlju u kojoj živi.
- I mi kao ekipa smo u trećoj sezoni iskusniji. Uhodani smo i zaista uživamo u obilaženju naše lepe Srbije. Nadam se da ćemo delić te atmosfere preneti i na gledaoce - kaže Tijana dodajući da grad, ipak, još ne bi menjala za selo:
- Slagala bih kad bih rekla da mogu sebe da zamislim da živim na selu, ali boravak, vazduh, hrana, mir uvek prijaju. Mada, nikad se ne zna!
Sa kandidatima iz prethodnih sezona i dalje je u kontaktu. Mihajlo iz prve sezone se oženio, Bogoljub je blizu, a i ostali je redovno obaveštavaju o novostima na ljubavnom planu. I kao i u životu, pokazalo se da su muškarci u početku veoma nesigurni, dok su žene te koje znaju šta hoće.
- One su nemilosrdne kad je konkurencija u pitanju. Sve žele da budu izabrane bez obzira na sve. A muškarci, ko muškarci, uglavnom ne prepoznaju iskrene namere, ili im je nešto drugo bitnije. Biraju pogrešne, kao u životu, pa ko se kako snađe - kaže Tijana.
Na pitanje postoji li šansi da se napravi emisija “Domaćice, udaj se”, kako bi i dame dobile šansu da biraju, a ne samo da budu izabrane, Tijana kroz osmeh odgovara:
- Otkrili ste našu tajnu za narednu sezonu. Šalim se, ali planirali smo, tako da - žene, javljajte se. Mada, niste baš sve otkrili, imamo još neka iznenađenja.
Druga sezona serije “Pevaj, brate” koja uskoro počinje da se emituje na Prvoj, biće urnebesna, veruje glumica.
- Staša i Stevan Koprivica su odlično ispisali novih 12 epizoda, a na snimanju je bilo veoma zanimljivo. Moja Ivanica ostaje u drugom stanju i luđa je nego ikad, hormoni su je urnisali tako da su joj promene raspoloženja kao u video-igrici - otkriva Tijana.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin