Poznati kreirali farmerke za "Legend"

Poznati kreirali farmerke za "Legend"

Autor: | 28/09/2012

0

Prava mala radionica obrađivanja i proizvodnje teksasa predstavljena je 26. septembra, ispred radnje "Legend" u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu. Na jednom mestu prikazan je proces stvaranja i obrađivanja džinsa.
Veliku pažnju prisutnih izazvali su Nina Lečić, Andrej Maričić, Biljana Cincarević i Marina Kotevski, koji su se oprobali u obradi svojih farmerki.

Tako je Biljana Cincarević u kreativnom maniru ruže stavila u prvi plan na svom džinsu, Nina Lečić se pozabavila metodom lepljenja štrasa, Marina Kotevski brušenjem i stavljanjem nitni na svoje farmerke, a Andrej Maričić je poželeo da ima farmerke sa svojim inicijalima.

Ovo vrlo zanimljivo i inspirativno veče u Knez Mihailovoj ulici izazvalo je veliku pažnju posetilaca. Mnogi su saznali i kako izgleda proces stvaranja i obrade džinsa što je i bio cilj kuće "Legend", koja se uglavnom bavi uvek aktuelnim modnim brendom - dobrim džinsom.

Predstavljena je i najnovija kolekcija farmerki koju možete pronaći u radnjama "Legend".
Akcija se nastavlja do 5. oktobra - svi koji imaju želju da sami obrade svoj džins, moći će u radnjama "Legenda" u Knez Mihailovoj ulici da kreiraju svoje farmerke. Više detalja o radionici možete prinaći na sajtu Legenda www.legend.rs

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: beograd

Pročitajte još

Najnovije vesti