Vlado Georgiev izdaje novi album za "Prva records"

Vlado Georgiev izdaje novi album za "Prva records"

Autor: | 28/09/2012

0

Već mesecima unazad šuška se o tome da će novi album koji sprema Vlado Georgiev biti apsolutni hit, te da pevač sprema nešto potpuno drugačije od svega što smo do sada imali priliku da čujemo na ovim prostorima. Ipak, nijedna pesma nikako da se pojavi, pa da se i sami uverimo u to, a do sada se samo nagađalo i za koju produkcijsku kuću će popularni pevač izdati svoj novi CD. Ipak, definitivno je postignut dogovor i novi album Georgieva konačno će ugledati svetlo dana pod okriljem "Prve records". Samo se nagađalo o tome da je Vlado, inače član žirija emisije "Prvi glas Srbije", koja se prikazuje upravo na Prvoj Srpskoj Televiziji, dogovorio da ova kuća stane iza njegovog novog albuma, a da je ovo istina na Tviteru je potvrdio Dejan Jocić, generalni direktor Prve.
Naime, na tvit Vlade Georgieva:
- Sjedimo ti tako @1jocic i ja na jednom splav-restoranu, jedemo ribu i naiđe prastari limeni brod i uguši nas nesagorelom naftom, Jocić se nadovezao rečima:
- I dogovorili izdavanje novog albuma, koji je vrh!!!
U želji da dobijemo potvrdu ovih reči, obratili smo se PR službi Prve, odakle su nam indirektno potvrdili da je ugovor potpisan, dodavši:
- To nije sve, spremamo još mnogo iznenađenja! Ali, o svemu tome pričaćemo kad za to dođe vreme...
Sada nam još samo ostaje da sačekamo da se novi CD konačno nađe u prodaji.

Izvor: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti