Ema Votson: Kolega mi je slomio srce

Ema Votson: Kolega mi je slomio srce

Autor: | 01/10/2012

0

Glumica Ema Votson otkrila je da je dugo bila zaljubljena u svog kolegu Toma Feltona, sa kojim je sarađivala na snimanju filmova o Hariju Poteru. Izjava tri godine starijeg glumca da Emu posmatra kao svoju mlađu sestru, slomila je srce dvadesetdvogodišnjoj filmskoj zvezdi, piše "Female First".
- Između svoje desete i dvanaeste godine bila sam ludo zaljubljena u Toma Feltona, toliko da sam odlazila na posao ujutru i gledala da li će on biti tog dana na snimanju - izjavila je Ema.
Glumica koja u čuvenoj filmskoj sagi tumači lik Hermione Grendžer bila je duboko razočarana kada je Felton, poznatiji kao Drako Melfoj, rekao svima da u svojoj kolegincii vidi mlađu sestru.
- On je znao za moje emocije, i činjenica da je svima rekao da me gleda kao mlađu sestru slomila je moje srce. Mi devojke volimo loše momke, a on je nekoliko godina stariji od mene i vozio je skejtbord tada, tako da to sve objašnjava - dodala je Ema.
U istom intervjuu, zvezda je otkrila i da joj je bilo teško da se u privatnom životu distancira od lika Hermione.
- Ona je toliko nevina i dobra, da sve što je različito od nje deluje ludo. Nosila sam pocepani džins, a ljudi su komentarisali: "Ema Votson nosi pocepane farmerke, šta bi Hermiona rekla na to? Bilo je skalndalozno - požalila se mlada glumica.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin