Lejdi Gaga želi album sa Tonijem Benetom

Lejdi Gaga želi album sa Tonijem Benetom

Autor: | 02/10/2012

0

"The Lady is a Tramp" je pesma koju su prošle godine zajedničkim snagama snimili legendarni pevač Toni Benet i Lejdi Gaga, za potrebe albuma "Duets", a pevačica bi sada volela da nastave saradnju na njenom džez albumu.
Toni i Gaga su se navodno sjajno proveli dok su snimali zajedničku pesmu, i otkrili da se sjajno slažu i u muzičkoj i u privatnoj sferi, pa su odlečili da unaprede svoju saradnju. Benet je za jedan magazin izjavio da je snimanje džez albuma bila Gagina ideja.
- Nazvala me je na Novom Zelandu i rekla: Želim da snimim džez album sa tobom, a ja sam rekao: Može! Snimićemo album sa velikim sving bendom Marion Evans. Veoma se radujem tome jer, iako to ne zna mnogo ljudi, ona je sjajna džez pevačica - rekao je Benet i dodao da su već izabrali i vrlo poznatog kompozitora sa kojim će raditi na pesmama.
Ipak, još ne znaju kada će prionuti na posao, iako se pretpostavlja da će rad na albumu početi nakon što oboje izdaju svoje nove albume - Benet uskoro objavljuje “Viva Duets”, a Lejdi Gaga “ARTPOP”.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin