Salma Hajek: Uspeh dugujem sreći

Salma Hajek: Uspeh dugujem sreći

Autor: | 05/10/2012

0

Glumica Salma Hajek pozirala je za naslovnu stranu novembarskog izdanja časopisa "Harper's Bazaar", noseći crnu korset haljinu koja je stavila njene obline u prvi plan. Iako sebe opisuje kao "nisku i debeljuškastu", nema sumnje da je jedna od najzgodnijih dama u Holivudu. Salma Hajek je nedavno završila snimanje filma "Savages" u režiji Olivera Stouna, u kome glumi i Blejk Lajvli.
Iako je prošlog meseca napunila 46 godina, čini se da Meksikanka izgleda bolje nego ikad, što dokazuje naslovnica novog izdanja časopisa "Harper's Bazaar".

U intervjuu za pomenuti magazin, Salma je izjavila da svoj uspeh duguje sreći i objasnila da je veoma teško raditi u Holivudu kada dođete u određene godine.
- Najgore što možete da budete u Holivudu jeste žena koja je prešla četrdesetu. Povrh svega, imam čudan naglasak, disleksična sam, niska i debeljuškasta. Čudi me da i dalje radim u Holivudu, mora da sam najsrećnija žena na svetu - rekla je glumica.

Od 1995. godine, kada je igrala u filmu "Desperado", pojavila u više od 40 ostvarenja, uključujući i poznatu ekranizaciju biografije slikarke Fride Kalo.

Zvezda, koja je otkrila da staje na vagu svakog jutra, dodala je da je njen uzor Madona, kojoj se divi zbog odlične forme.
- Da li zavidim Madoni na telu? Da. Ako imate više od 50 godina i izgledate kao ona, ako ste čitav svoj život uložili u održavanje forme, onda to treba da pokažete svetu. 
Glumica ima petogodišnju kćerku Valentinu sa francuskim milijarderom Fransoa Henri Pinoom.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin