Maja Ognjenović oduševljena Njujorkom

Maja Ognjenović oduševljena Njujorkom

Autor: | 06/10/2012

0

Uspešna odbojkašica Maja Ognjenović nedavno je sa koleginicom iz reprezentacije Jelenom Nikolić, koja je u drugom stanju, boravila u Njujorku. Prijateljice su u "Velikoj jabuci" provele dve uzbudljive nedelje.
- Prvobitno smo planirale da provedemo sedam dana u Njujorku, a da posle toga idemo u Majami. Međutim, iznenada su počeli uragani, a dobile smo informaciju da je tamo velika vlažnost, pa smo odlučile da obilazak tog dela Amerike ostavimo za drugi put. Obišle smo sve znamenitosti koje krase taj megapolis, a imale smo priliku i da uživamo na prelepim plažama Long biča. Naravno uživale smo i u šopingu, koji je najbolji u tom gradu. Dugo sam mislila da najlepše i najraznovrsnije stvari mogu da se kupe u Milanu, potom sam otkrila London, ali sada znam da je Njujork ipak broj jedan za kupovinu - kaže Maja.
- Iskoristile smo priliku i da budemo na "US openu" i gledamo Novaka Đokovića, što je bio poseban doživljaj. Izuzetno smo se lepo provele, ali ipak poslednjih dana počela je da nam nedostaje kuća i jedva smo čekale povratak - zaključuje Ognjenovićeva.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin