Tarik Filipović: Strahujem za budućnost svoje porodice

Tarik Filipović: Strahujem za budućnost svoje porodice

Autor: | 07/10/2012

0

Nakon što je Tariku Filipoviću i Reneu Bitorajcu stigla presuda prema kojoj moraju da plate čak četiri miliona kuna (više od 500.000 evra), život im se pretvorio u pravu dramu.
 - Oduzeli su mi već osam godina života. Počeo sam u jednom trenutku da se plašim za svoj brak. Hiperemotivan sam i sve to duboko proživljavam, naravno da to utiče i na moj odnos sa suprugom Lejlom. Budim se po noći, dižem se iz kreveta, ne mogu da spavam, hodam, pušim, sedim, gledam televiziju - rekao je Tarik Filipović u intervjuu za 24 sataexpress.
Nakon što je 2004. tokom njihove predstave “Magic act show” u Pazinskom narodnom otvorenom učilištu izbio požar zbog prskalice, sve je pošlo po zlu. Tarik je nedavno u emisiji “Studio 45″ objasnio celu situaciju nakon požara.
 - Veštak je procenio kako je iznos štete 336 hiljada kuna, svi smo se složili i imamo papir na kojem piše kako je sva šteta namirena i nema daljnjih potraživanja. Ali, ubrzo je stigla nova tužba na nešto manje od tri miliona kuna - istakao je vidno uznemireni Tarik i dodao kako samo želi pravedno suđenje i upitao se kako je ovo uopšte moguće.
Sada je naglasio kako nikad nije pridavao veliki značaj materijalnim stvarima, ali da je zabrinut jer ima dvoje dece.
- Po ovoj presudi bismo Rene i ja trebalo na ulicu sa ženama i decom i sve opet ispočetka. Pa ja to ne želim ni da zamislim. Svi mi govore da prepišem stan na dete, ali neću jer sam apsolutno čist - zaključio je zabrinuti glumac.

Izvor: Tportal.hr

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin