Ljubitelji mode uživali u najnovijim kolekcijama poznatih brendova

Ljubitelji mode uživali u najnovijim kolekcijama poznatih brendova

Autor: | 08/10/2012

0

Sjajne odevne kombinacije u trendu, različitost i šarenilo boja, lepršave tkanine koje su nosili manekenke i manekeni, brojni ljubitelji mode i poznate ličnosti bili su deo prvog Fashion nighta, održanog u UŠĆE Shopping Centru.

U nesvakidašnjoj atmosferi, na tri kreativne revije predstavljeni su najnoviji modeli renomiranih brendova iz kolekcije jesen-zima 2012/2013, koje posetioci mogu kupiti u prodavnicama UŠĆE SC.

Spektakl su obeležili Snežana Divac sa kćerkom i sestrićima, Snežana Dakić sa svojom porodicom, kao i Jelena i Aleksandar Gajšek sa decom, koji su u ulozi manekena „prošetali“ modele Fondacije Ana i Vlade Divac, u okviru humanitarne revije. Prihod od prodaje stvari sa mini revije biće doniran u humanitarne svrhe u okviru projekata Fondacije.

Na reviji rekreativno-sportskog karaktera Urban Wear, modni sladokusci su mogli da pogledaju aktuelne sportske i modele ležerne garderobe, modeli urbane odeće viđeni su na Funky Feeling reviji, dok su najnoviji modeli elegantne garderobe i donjeg veša predstavljeni na reviji Night Fever.

Mia Zečević, direktorka marketinga i komercijalizacije UŠĆE Shopping Centra istakla je da je organizacija prvog samostalnog Fashion nighta u UŠĆE SC veoma posebna jer za šoping centar predstavlja korak napred u poslovanju i naglasila da je ovo početak jedne uspešne tradicije.
- Posetiocima smo omogućili da pogledaju koji su to ovogodišnji aktuelni modni trendovi, a pružila im se prilika i da učestvuju u humanitarnom radu jer će modeli Fondacije Ana i Vlade Divac moći da se kupe na prodajnim mestima u UŠĆE Shopping Centru - rekla je Mia Zečević.

- UŠĆE Shopping Center je novi trendseter u našem gradu, s obzirom da je to novi modni centar grada. Okuplja brojne značajne svetske brendove, od sportskih i džins, pa do onih najekskluzivnjih. UŠĆE Fashion Night je večeras prikazao sjajnu, raznovrsnu i veoma bogatu ponudu. Iz radionice modnog studija Click i stilistkinje Ive Stefanović, uz sjajne Click-ove manekene, predstavljene su kombinacije raznolikih tema koje će pomoći kupcima da, na adekvatan, način prepoznaju nove svetske trendove - rekao je Nenad Radujević, osnivač modnog studija Click.

Održavanjem Fahion night manifestacije, UŠĆE Shopping Center je potvrdio da poseduje veliki kreativni potencijal i sposobnost da, kao najveći šoping centar u zemlji, bude mesto na kojem će se diktirati budući modni trendovi.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti