Keti Peri: Kraj ljubavi sa Džonom Majerom

Keti Peri: Kraj ljubavi sa Džonom Majerom

Autor: | 09/10/2012

0

Njihova veza bila je kratka ali burna. Pevačica Keti Peri ipak je odlučila da raskine sa Džonom Majerom, jer, kako pišu tabloidi, više nije mogla da trpi njegove mane. Kako piše "Radaronline", veza je okončana tokom vikenda kada je dvadesetsedmogodišnja pevačica odlučila da sedam godina starijem Majeru više ne vredi davati nove prilike.
- Džon jednostavno ne može da se veže. Stalno je obećavao nešto Keti, govorio joj je da će se promeniti, ali se od toga ništa nije desilo - otkriva izvor blizak pevačici.
Početkom septembra, mediji su preneli da je par raskinuo svoju kratkotrajnu romansu, ali su se nakon nekoliko dana ponovo pojavili zajedno u javnosti i pokazali da su se pomirili.
- Keti je bila "luda" za njim pa mu je zbog toga davala šanse. Ona se njemu sviđala pa ju je zato želeo u svom životu, ali ipak nije zadovoljio njene kriterijume. Potreban joj je dečko koji će joj se posvetiti sto odsto - tvrdi izvor i dodaje kako pevačica više nije mogla da trpi da Džon nestane na par dana pa joj se javi kao da se ništa nije dogodilo.
Keti i Džon su počeli su da se viđaju krajem avgusta.

Izvor: Joy.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti