Kemal Monteno: Živ sam i radujem se susretu sa fanovima (Video)

Kemal Monteno: Živ sam i radujem se susretu sa fanovima (Video)

Autor: | 10/10/2012

0

Iako se na nekim bosanskim i srpskim portalima večeras pojavila vest da je Kemal Monteno preminuo, pevač je živ i zdrav i trenutno se nalazi u Zagrebu. Potvrdu ove informacije dao nam je njegov menadžer Gane Pecikoza koji je dao i objašnjenje:
- To je laž! Kemal je u Zagrebu a sinoć smo bili zajedno jer je snimao emisiju kod Ivana Ivanovića. Očekujem da se uključi u dnevnik i telefonom demantuje ove strašne laži. Ne znam kome je palo napamet da se šali sa tim. Kemala ćete gledati kod Ivana Iavnovića u petak i sa njim je sve OK! - rekao je Gane Pecikoza za Scandal!
- Prvo me je zvao doktor. Kad sam mu se javio pitao me je: "Pa zar ti nisi umro?". Ovo je drugi put da me sahranjuju. Prvi put to je bilo 1995. godine u Ljubljani, čak je i vest išla na televiziji i na radiju. Cela situacija mi je smešna i nemam nameru da mrem pre koncerta - rekao je Monteno i dodao da se oseća "nikad bolje".
- Jedva čekam da se vidim sa svojim fanovima. Najpre u Zetri, a potom i u Beogradu. Pozdravljam sve ljude iz Beograda, Niša, Novog Sada... Pretpostavljam da je cela priča krenula nenamerno. Verovatno je neki Kemal negde umro pa su svi koji me znaju pomislili da je reč o meni - raspoloženo nam je rekao Monteno i dodao da je i sam bio u sličnoj situaciji jer je slična vest objavljena za jednog njegovog prijatelja.

Izvor: Scandal.rs / Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin