Džordž Kluni i Ben Aflek: Premijera zajedničkog filma

Džordž Kluni i Ben Aflek: Premijera zajedničkog filma

Autor: | 12/10/2012

0

Holivudski glumci Džordž Kluni i Ben Aflek prošetali su crvenim tepihom na premijeri svog zajedničkog filma "Argo". Na ovonedeljnoj premijeri u Njujorku momci su se pojavili bez svojih glamuroznih pratiteljki.
Ne zna se razlog zbog kojeg je prelepa Klunijeva devojka Stejsi Kibler izostala sa ovog važnog događaja, a Benova supruga Dženifer Garner najverovatnije je ostala kod kuće kako bi pazila na svoju decu – šestogodišnju Vajolet, trogodišnju Serafinu i sedmomesečnog sina Samjuela. Ben je bio oduševljen što je na premijeri bio i njegov najbolji prijatelj iz detinjstva Met Dejmon. Njih dvojica su zajedno radili na scenariju za film „Dobri Vil Hanting“. Prijatelji, koji su zajedno živeli i odrastali u Bostonu, srdačno su se pozdravili i izgrlili. U skorijoj prošlosti Ben je pričao o tome koliko je srećan što je još uvek blizak sa svojim najboljim drugom iz detinjstva.
- Za mene je zaista neopisivo zadovoljstvo biti u društvu prijatelja uz koje sam odrastao. Oni takođe imaju klince, pa zajedno organizujemo roštilje i idemo na izlete. To su samo neke od prednosti kada imate prijatelje tako dugo vremena -  rekao je glumac.
Ben i njegova porodica redovno idu na letovanja zajedno sa Metom, njegovom suprugom Lućano Barozo i njihove četiri kćerke.

Na njujorškoj premijeri Benu, Džordžu i Metu pridružile su se kolege, holivudske legende Ričard Gir, Majkl Daglas i Oliver Stoun. Trudi Stajler bila je u društvu svoga supruga Stinga, a njima su se pridružili i Bet Midler i Glen Klouz.
Džordž Kluni je producent ovog filma, a scenario je prepustio Benu, koji je režiser i glavni glumac trilera zasnovanog na istinitim događajima. Već sada se šuška o tome kako je u pitanju jedan od glavnih kandidata za Oskara, a priča se događa 1979. godine i govori o zajedničkim naporima CIA i kanadske vlade da izbave šest Amerikanaca iz američke ambasade u Teherenu, koju su silom preoteli militantni Islamisti.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin