Kejti Holms: Spremna za novu ljubav

Kejti Holms: Spremna za novu ljubav

Autor: | 14/10/2012

0


Tridesettrogoodišnja glumica i modna kreatorka Kejti Holms, koja se u avgustu ove godine razvela od Toma Kruza, otkrila je da ne voli da bude sama i da je spremna da za sebe pronađe novog supruga, prenosi "Femle first". Njen otac, sa kojim je glumica oduvek bila bliska želi da joj u tome pomogne.
Kejti je svu svoju energiju usmeravala na šestogodišnju kćerku Suri Kruz, koja je nedavno krenula u privatnu školu u Njujorku.
Sada je njenom ocu, advokatu Martinu Holmsu, koji joj je obezbedio brz razvod od Toma Kruza i starateljstvo nad njihovim zajedničkim detetom, najvažnije da njegova kćerka bude srećna i da pronađe novog partnera. On je spreman da u toj potrazi bude glavni provodadžija.
Brak Kejti Holms i Toma Kruza nepovratno je narušen šest meseci pre zvaničnog razvoda. Par se pre šest godina venčao na sajentološkoj ceremoniji u Italiji. Prema odluci suda, glumac je u obavezi da plaća godišnju alimentaciju od 400 hiljada dolara, sve dok malena Suri Kruz ne napuni 18 godina.
Zvezda holivudskih filmova, Tom Kruz može se u poslednjih nekoliko nedelja često videti kako sam uživa u šetnjama Londonom.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin