Poznati se provodili na proslavi 40. rođendana Gvinet Paltrou

Poznati se provodili na proslavi 40. rođendana Gvinet Paltrou

Autor: | 17/10/2012

0

Slavna glumica Gvinet Paltrou je na proslavi svog rođendana u Njujorku izgledala kao da puni daleko manje godina od 40. Nakon dve proslave u Italiji i Londonu, Gvinet je odlučila da organizuje zabavu i za svoje poznate prijatelje u italijanskom restoranu „Elio“ na Menhetnu.
Blistava i radosna, glumica je uparila svoje elegantne crne pantalone sa jednobojnom majicom bez bretela i tako prikazala svoju sofisticiranu vitku figuru. Izgled je zaokružila jednostavnim crnim cipelama sa potpeticom i crnom torbicom ukrašenom biserima.
Njena prijateljica Bijonse takođe se odlučila za komplet crnu kombinaciju – uske farmerice, čizme do kolena i gornji deo sa dubokim izrezom i dugim rukavima.

Njena vršnjakinja i najbolja prijateljica Kameron Dijaz smejala se i šalila sa gostima u uskoj crnoj haljini i sa kontrastnom svetlom torbicom. Zvezda filmskog hita „Deveruše“ Kristen Vig je bila potpuno spremna za žurku u crnoj suknji uz telo i šokantno visokim ružičastim potpeticama.
Režiserska legenda Stiven Spilberg takođe se u društvu svoje supruge Kejt Kepšou pridružio proslavi. Naravno žurka ne bi bila potpuna bez Gvinetine majke Blit Dener, koja se na zabavi pojavila u crveno-crnoj haljini sa kratkim rukavima.
Glumičin suprug roker Kris Martin ovoga puta nije bio na  zabavi, ali su njih dvoje na dan njenog rođendana imali intimnu proslavu u Italiji.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti