Alesandra Ambrosio u grudnjaku vrednom 2,5 miliona dolara

Alesandra Ambrosio u grudnjaku vrednom 2,5 miliona dolara

Autor: | 18/10/2012

0

Iako se porodila pre samo pet meseci, Alesandra Ambrosio odabrana je da reklamira "Viktorija sikret" grudnjak vredan dva i po miliona dolara. Manekenka je ponudu dobila tri nedelje nakon rođenja njenog sina Noe, pa je naporno vežbala kako bi na reviji i fotografijama pokazala savršenu figuru.
Kada je dobila ponudu da na "Viktorija sikret" modnoj reviji nosi "Floral Fantasy" grudnjak, napravljen od ametista, safira i rubina, Alesandra Ambrosio (31) bila je veoma nervozna.
Još je dojila sina Nou, ali ipak je odlučila da će dovesti figuru do savršenstva, kako ne bi morala da se odrekne privilegije o kojoj svaki Viktorijin anđeo sanja.
- Kada sam primila poziv, htela sam da vrištim od sreće. Neću da vas lažem, bila sam zabrinuta. Tek što sam se porodila - izjavila je Alesandra Ambrosio u intervjuu za "Pipl".
Majka dvoje dece, koja je udata za biznismena Džejmija Macura, otkrila je da je od lekara morala da traži dozvolu da počne sa vežbanjem.
Prilika da nosi grudnjak u čijem središtu se nalazi dijamantski cvet od 20 karata, predstavljala je pravu motivaciju za lepoticu, koja je ubrzo počela da praktikuje jogu i šetnje, a zatim i pilates.
Letovanje u Los Anđelesu sa porodicom takođe joj je pomoglo da oslabi.
- Igrala sam odbojku na plaži, plivala i trčala za decom - istakla je Alesandra, koja se tokom trudnoće trudila da jede što više salate, voća i ribe.
Iako je bila na dijeti, manekenka nije želela da se odrekne slatkiša, pa je povremeno udovoljavala sebi.
- Moja kćerka obožava kolače pa smo ih delile, ali samo ponekad - rekla je Alesandra.
Trud se isplatio i Viktorijin anđeo je ponovo spreman za modnu pistu. Revija "Viktorijas sikret" emitovaće se 4. decembra na kanalu "CBS". Alesandra Ambrosio će biti glavna zvezda, sa grudnjakom i kaišem koji takođe sadrži 5.200 dragog kamenja.
- Osećam kao da je stvoren za mene. Savršen je i veoma romantičan - rekla je lepotica i dodala da više nije nervozna jer je sigurna u svoj izgled.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin