Kaliopi Bukle i Romeo Gril: Saradnja bivših supružnika

Kaliopi Bukle i Romeo Gril: Saradnja bivših supružnika

Autor: | 18/10/2012

0

Makedonska pevačica Kaliopi i kompozitor Romeo Gril, posle 12 godina snimaju zajednički album. Bivši supružnici su sarađivali na pesmi “Crno i belo”, sa kojom je Kaliopi predstavljala svoju zemlju na “Evrosongu” u Bakuu, posle čega su odlučili da udruže snage i na novom disku. Na albumu će biti ukupno 10 pesama, koje je komponovao Romeo Gril, autor velikih hitova poput “Bato” i “Kofer ljubavi”.
Album se snima u Švajcarskoj, Nemačkoj i Makedoniji, u saradnji sa vrhunskim muzičarima iz celog regiona.
- Za mene je ovo predivno iskustvo, jer radim sa “novim” Romeom, a on s jednom drugačijom Kaliopi. Imam utisak kao da se 12 godina u muzičkom smislu nismo ni rastali. Romeo je autor koji zna kako će svojim pesmama dotaknuti moju dušu i naterati me da nadmašim sebe čak i onda kada u to najmanje verujem - rekla je Kaliopi, dok Gril ističe da je izuzetno teško naći motivaciju za umetnika kao što je Kaliopi.
- Presrećan sam što ponovo sarađujemo, ali sa ovim albumom nam nije cilj da dotaknemo zvezde, već da se okrenemo ljudima koji godinama verno prate Kaliopi. Oni su razlog ovog albuma i naša motivacija - rekao je Romeo.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin