Ešli Grin: "Twilight" mi je promenio život

Ešli Grin: "Twilight" mi je promenio život

Autor: | 19/10/2012

0

Iako je film "Twilight" imao veliki uspeh i doneo slavu glumačkoj ekipi, postoji i loša strana koju je osetila glumica Ešli Grin. Dvadesetpetogodišnja Ešli, koja je glumila Alice Cullen u "Twilight" sagi, otkrila je kako izgleda i druga strana medalje.
- "Twilight" me je unišitio. Kada se sve ovo završi otići ću negde na odmor i to ću kupiti avionsku kartu za prvu klasu jer sam nakon svega to zaslužila - rekla je Ešli i požalila se kako nema više privatnosti.
- Srećna sam jer me je otac naučio da budem skromna i da štedim. To je bitno jer neću morati da glumim naredne dve ili tri godine ako ne budem želela, a i dalje ću moći da plaćam račune, pokrivam troškove za auto i kupujem hranu za svog psa - dodala je glumica.
Istakla je kako joj je bilo izuzetno teško da nađe balans jer je preko noći postala poznata, te da su joj mnogi prijatelji govorili kako se promenila.
- Nisam se promenila. Promenilo se mišljenje ljudi o meni zbog filma, a ja sam i dalje nesigurna i plašim da će u razgovoru s njima ispasti glupa - rekla je glumica.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: esli grin