Rudolf Van Vin kuvao na ulici za 5.000 ljudi

Rudolf Van Vin kuvao na ulici za 5.000 ljudi

Autor: | 20/10/2012

0

Povodom obeležavanja prve godišnjice Tv kanala "24kitchen" Rudolf Van Vin, slavni TV kuvar pripremao je hranu za čak 5.000 građana Amsterdama. Televizijski kanal “24kitchen” je prošle subote „oživeo“ pred očima više od 5.000 obožavalaca u spektakularnom događaju održanom u amsterdamskom Hajneken Mjuzik Holu.
Za pasionirane gledaoce ovo je bila savršena prilika da uživo vide i upoznaju svoje gastronomske heroje, ali i da okuse malo njihovih čarolija. Interakcija sa gledaocima je od starta bila sastavni deo programa, što je neprestano dovodilo do komičnih situacija.
Na programskom meniju je bila čak i večna kuhinjska bitka između polova, budući da su se muški i ženski tim takmičili u u pripremanju i serviranju jela.
Uzdahe oduševljenja je izmamio i simpatični kuvar Đovani Kaminita, čija grupa je tokom cele večeri bila zadužena za muzički deo programa, i to tako što je pevajući serenadu pripremio poznatu italijansku kapreze salatu.
Vrhunac večeri je ipak bio na samom kraju programa, kada su Rudolf van Vin i svi ostali kuvari ovog kanala na bini napravili impozantnu poslasticu. Toranj napravljen od profiterola, koji je bio visok više od dva metra, simbolizovao je uspeh koji je "24Kitchen" kanal ostvario u prvoj godini postojanja.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin